Knijpt Peter Sagan vaker in billen… Foto van E3 Harelbeke

Wielrenner Peter Sagan blijkt een echte billenliefhebber. Al uit hij dit toch op onhandige wijze. We schreven al over zijn actie op het podium in de Ronde van Vlaanderen, maar nu is er nog een foto opgedoken. Op het podium van de E3 Harelbeke is hij ook gefascineerd door de billen van het bloemenmeisje…

Tja, en als je als billenliefhebber naar mooie billen kijkt, dan wil je die voelen. Dus gaat zijn hand ook daar naar de kont van de rondemiss. Of willen we dit alleen maar zien? Klik hier voor de foto.

Lees ook:De mooie ronde billen van Christina Curry
Lees ook:Billen van Sylvie Meis – Dit kontje mist Rafael van der Vaart
Lees ook:De blote billen van Thomas Acda in Chez Nous
Lees ook:Show je billen voor 100 dollar aan Ryan Gosling
Lees ook:De blote billen van Ferry Doedens in #GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>