Maja Leye laat graag in haar billen knijpen; wielrenner Laurens Nuyens doet wat Sagan niet mag

Maja Leye laat graag in haar billen knijpen door wielrenners, dat blijkt uit een bericht van Het Laatste Nieuws. Laurens Nuyens mocht woensdag na de Scheldeprijs even een Saganneke doen. Ze had er helemaal geen problemen…

En dat is toch een beetje raar. Toen Peter Sagan dat na de Ronde van Vlaanderen deed, was ze namelijk kwaad… Je moet het voortaan dus even vragen voor je in iemands billen knijpt. Dat deed de wielrenner die we ook wel kennen als De Lau.

Lees ook:Wielrenner Peter Sagan knijpt in kont ronde-miss Maja Leye
Lees ook:Assupport Peter Sagan; steun wielrenner met Saganneke
Lees ook:Knijpt Peter Sagan vaker in billen… Foto van E3 Harelbeke
Lees ook:Wesp steekt tennisster Lauren Davis in bil
Lees ook:Frank Molnar in blote kont voor Sinksefoor Moet Blijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>