Frank Molnar in blote kont voor Sinksefoor Moet Blijven

Frank Molnar, die de Vlamingen kennen uit Big Brother, probeert op ludieke wijze de Sinksefoor in Antwerpen te houden. Deze week is namelijk bekend geworden dat de grote kermis niet meer mag plaatsvinden op de Gedempte Zuiderdokken. Tijd voor actie dus!

Molnar richtte een Facebook-pagina op en zou bij 5000 likes een rondje in zijn blote kont over het plein lopen. Die score was snel behaald en dus ging hij uit de kleren. Maar dat is nog niet alles als Sinksefoor Moet Blijven 50.000 likes heeft, doet hij dit nogmaals maar dan met een bekende Vlaamse dame.

Lees ook:Laat je blote kont niet aan de politie zien
Lees ook:Titia Hoogendoorn doet Beyonce na…
Lees ook:Billenknijper krijgt werkstraf van 180 uur…
Lees ook:Idee voor Vliegende Hollanders: schansspringen in blote kont
Lees ook:Dottie’s Delights maakt oma-onderbroek geil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>