Billen in een gekleurde boxershort: dan heb je vaker seks

Nederlandse mannen die kleurrijke onderbroeken met print dragen hebben vaker seks. Dat blijkt uit onderzoek gehouden onder 200 mannen door website Hemdvoorhem.nl. Het onderzoek concludeert dat mannen met kleurrijke print onderbroeken gemiddeld 30% meer de liefde bedrijven dan mannen die wit ondergoed aan hebben.

Het onderzoek is gehouden onder Nederlandse mannen tussen de 16 en 65 jaar door Hemdvoorhem.nl aan de hand van een uitgebreide online enquête. De analyse is erop gericht om aan de hand van het soort en merk ondergoed het type man te achterhalen. Hierin werd de mate van populariteit van het merk en soort herenondergoed meegenomen. Op nummer één in de populariteitsladder staat het Nederlandse merk Muchachomalo, het ondergoed met de felle kleuren en prints. De opvallende conclusie is dat mannen die kleurrijke onderbroeken met print dragen het meeste aantal seks momenten hebben, gemiddeld 30% meer dan de ondervraagde mannen, die een witte onderbroek zonder print dragen.

Bovendien blijkt de strakke boxershort verreweg het populairst: maar liefst 67% van de ondervraagde mannen draagt zo’n boxer. 24% Van de mannen draagt liever een slip; vooral gewild onder mannen boven de veertig. Een wijde boxershort is in vergelijking tot vroeger veel minder populair. Van de onderzochten draagt zeven procent een wijde boxershort gevolgd door een klein percentage die de string of tangaverkiest. Nog een kleiner percentage (een procent) is voor het zogenaamde ‘going commando’ fenomeen, waarbij helemaal geen onderbroek wordt gedragen.

Lees ook:Ontdek de ART-collectie boxershorts van Muchachomalo
Lees ook:Eén op de drie vrouwen draagt een string
Lees ook:Heren let op; vrouwen dragen massaal corrigerende broekjes
Lees ook:Etos maxi Luier Beste Koop van 2013 voor babybilletjes
Lees ook:Voor iedereen stoere Pull-in onderbroek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>