Rubriek: Actueel

Billen in het nieuws.

Nieuwe blogger gezocht voor Billenblog

Billen.blog.nl is op zoek naar een nieuwe blogger. Misschien ben jij dit wel. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers. Grijp dus die kans.

Lees verder...

Sexy bloemetjes jurk wordt Bavaria WK-jurkje

Bavaria heeft weer een geniaal WK-jurkje ontworpen. De sexy bloemetjes jurk wordt in een handomdraai een oranje WK-jurkje. Lekker kort en wat wij natuurlijk nog belangrijker vinden met een heerlijk filmpje erbij ter promotie. Kijken maar…

Lees verder...

Snel weer heel veel billen te bewonderen!

Beste lezers, het is wegens persoonlijke omstandigheden een tijdje stil geweest op deze blog. Daar komt snel verandering in. Vanaf maart volgen er weer nieuwe berichten. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Lees verder...

Vader krijgt boete van 550 euro voor billenkoek

Een vader die zijn negenjarige zoon als straf billenkoek gaf, is door de Franse rechter veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 550 euro. Een corrigerende tik mag in Frankrijk, maar volgens de rechter was er hier sprake van agressie.

Lees verder...

Kont van voetballer Hulk voller dan Miss BumBum

Wist je dat de kont van voetballer Hulk met een omvang van 111 centimeter, maar liefst 11 centimeter meer is dan die van de Braziliaanse Miss BumBum. De voetballer showde zijn achterwerk op tv en liet ‘m maar meteen op meten.

Lees verder...