Sexy bloemetjes jurk wordt Bavaria WK-jurkje

Bavaria heeft weer een geniaal WK-jurkje ontworpen. De sexy bloemetjes jurk wordt in een handomdraai een oranje WK-jurkje. Lekker kort en wat wij natuurlijk nog belangrijker vinden met een heerlijk filmpje erbij ter promotie. Kijken maar…

Lees ook:Check het lekkere lijf van Karen Brizueña
Lees ook:Harry de hengst… de schrik van iedere meid
Lees ook:Weer een mooie kontklap slow motion
Lees ook:Bekijk de volle, ronde billen van sexy Nayer (2)
Lees ook:Hij masseert ze, knijpt er in en slaat op haar billen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sexy bloemetjes jurk wordt Bavaria WK-jurkje

  1. Paula

    Ik ben dol op jurkjes, en helemaal op deze! Ik ga hem in elk geval gewoon aan doen, want; kleren maken de man (in dit geval vrouw) Oranje fan, Ach, lol gewoon om te laten zien dat ik ook voor onze jongens van Oranje ben…een paar in het bijzonder…..Hup Holland..hup….

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>