Trend: mannen dragen graag vrouwen slipjes en bh’s

Foto: Homme MystereBillenblog heeft een nieuwe trend gespot. Mannen dragen graag de slipjes en bh’s van vrouwen in de slaapkamer. Althans volgens de Australische ondergoedketen Hommemystere. Zij hebben slipjes, strings en bh’s voor mannen ontwikkeld.

Wat de motiefjes betreft gaat het van hartjes tot sexy pantervlekken. De keten heeft niet alleen met katoen, maar ook met satijn en kant gewerkt.

Klik hier om de collectie te bekijken.

Of bekijk de modeshow:

Lees ook:De geilste verpleegsters en politieagentes
Lees ook:Spannende slipjes voor Valentijnsdag bij Hunkemöller
Lees ook:Sexy, stijlvol en tot slot geil…
Lees ook:Billen van Sylvie Meis – Dit kontje mist Rafael van der Vaart
Lees ook:Snowballs: onderbroek met koelelementen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Trend: mannen dragen graag vrouwen slipjes en bh’s

 1. Toontje

  Haha, wat is er nu zo speciaal aan die BH’s voor mannen die deze Australische ondergoedketen Hommemystere heeft ontwikkeld ontgaat mij volledig? Die slipjes en strings voor mannen zijn immers ook al ‘n tijd lang verkrijgbaar, ik snap ook totaal niet dat zij beweren die ook zélf ontwikkeld te hebben.

    /  
 2. wout

  draag ook vrouwe onder broeken
  groetjes wout

    /  
 3. patje

  Hallo ik ben een biman hou van sexy meidenlingerie en oe het al aan van mijn 14e verjaardag.Vroeger slipjes van mijn vriendinnetjes nu van de dochters van mijn vriedinnen.Graag zou ik met iemand afspreken die dezelfde geile gedachte heeft en om tsamen te kunnen genieten van elkaars sexy lingerie.Laat maar weten [email protected]

    /  
 4. patje

  Ik draag zeer graag meidelingerie soms pas ik ook de bhtjes en boddys ,ik kom er van klaar

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>