Rubriek: Media

Billen in tv-programma’s, films, cabaret, liedjes, games en ga zo maar door…

WK in Lingerie; in rust WK-wedstrijden bij Veronica

In de rust van alle WK-wedstrijden kun je bij Veronica genieten van het WK in Lingerie. Acht landenteams, elk bestaand uit vier dames, gaan onder toeziend oog van voetbal- en vrouwendeskundige Andy van der Meijde penalty’s schieten.

Lees verder...

Hollandse meiden in kleine bikini’s

Het nummer van Ron & Aldo is dan niet het lekkerste nummer van dit WK, maar wat denk je van die Hollandse meiden in kleine oranje bikini’s. En voor de voetballiefhebber: er zitten ook nog leuke voetbalbeelden in.

Lees verder...

Paar lekkere hoogtepunten in clip WK single Gerard Joling

Zet het geluid, maar uit… daar gaat het hier niet om. Nee, het gaat om die paar lekke billen die voorbij komen in de clip van de WK single van Gerard Joling. Echt hij had zelf wel iets minder in beeld gemogen. Doe ons namelijk maar meer van die schuddende danseresjes.

Lees verder...

Jennifer Lopez en Claudia Leite… We Are One

Het officiële WK nummer is We Are One van Pitbull feta Jennifer Lopez en Claudia Leitte. En wat een goed nieuws dat de dames op het eind ook lekker met de heupen zwaaien. Al had iets meer bil best gemogen, niet waar heren…

Lees verder...

Schuddende billen in kleine broekjes #wk2014

Billenblog is weer helemaal terug! Het WK voetbal zorgt namelijk voor veel inspiratie. Wat wil je: Brazilië is natuurlijk een echt billen land. Deze keer de WK-single van cabaretier Jeffrey Spalburg.

Lees verder...

Billen van Britney Spears strakker door Photoshop

Toonden we eerder nog hoe lekker Britney Spears er in haar nieuwe videoclip uitziet… Ja, dat blijkt nu dus volledig het werk van Photoshop. Ze is stukken dunner gemaakt, waarbij we niet anders kunnen concluderen dat haar billen dan ook strakker ogen dan ze in werkelijkheid zijn.

Lees verder...