Hup Selfie Hup: wie is de lekkerste Oranjefan?

Online erotiekshop Pabo maakt een einde aan de stroom saaie selfies waarmee Nederland sinds de start van het WK overspoeld wordt. Geen oranje voetbalshirts dus, maar oranje lingerie, strakke hemdjes, bodypaint en hoge hakken. De man en de vrouw die met hun uitdagende selfie de meeste stemmen verzamelen mogen zich de lekkerste Oranjefan van Nederland noemen en winnen een VIP-partyweekend.

Op www.pabo.nl/selfie stroomden de foto’s de afgelopen dagen binnen. Vooral vrouwen lijken met het maken van spannende selfies een welkome afleiding te hebben gevonden. Terwijl hun man op de bank met vrienden voetbal zit te kijken, trekken zij hun kledingkast overhoop en laten ze zich letterlijk van hun beste kant zien.

Deelnemen aan Hup Selfie Hup is eenvoudig: deelnemers trekken hun meest uitdagende Oranje-outfit aan een selfie van zichzelf. Op www.pabo.nl/selfie uploaden ze deze foto, waarna het promoten op social media kan beginnen. Hoe meer vrienden hun stem uitbrengen, hoe groter de kans wordt om te winnen.

De winnaar beloont die vrienden vervolgens op gepaste wijze: door ze uit te nodigen voor een geheel verzorgd VIP-partyweekend op een nog te bepalen toplocatie. Pabo zorgt ervoor dat de winnaar en zijn gezelschap twee dagen lang kunnen eten, drinken en dansen. Deelnemen aan Hup Selfie Hup kan tot en met de finale van het WK, of tot het moment dat het Nederlands Elftal wordt uitgeschakeld.

Lees ook:Boxershort en slips van Christiano Ronaldo
Lees ook:Lekkere Oranje supporters van Hunkemöller
Lees ook:Twerk-verbod in DeQuincy, Louisiana (Amerika)
Lees ook:Lekker! Miss Bumbum 2013-beelden (1)
Lees ook:Lekker! Miss Bumbum 2013-beelden (2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>