Wist jij dat de kerstman zulke geile hulpjes heeft

shutterstock_116719930Wist jij dat de kerstman zulke geile hulpjes heeft? Met dit filmpje komen we absoluut in de stemming voor de feestdagen.

Lees ook:De sexy vrouwen van de kerstman shaken hun kont
Lees ook:In de stemming voor de feestdagen met Angela Friedman
Lees ook:Opwindende plaatjes van geile, dikke billen
Lees ook:Kom alvast in de sfeer voor kerst
Lees ook:Modellen in geile setjes voor de feestdagen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wist jij dat de kerstman zulke geile hulpjes heeft

  1. Toontje

    Dat de Kerstman hulpjes tot z’n beschikking had was me bekend, nu ik zie ik zie welke hulpjes het zijn, hoe ze eruit zien en hoe zij zich gekleed hebben was me helaas onbekend. Dat het verdomd geile hulpjes zijn in lekkere geile lingerie kan de stemming, vreugde enkel maar verhogen met de feestdagen. Heerlijke ronde billen van die geile helpsters o.a. Nikee, Skije, Luca, Sophia en ook de andere hulpjes in feestelijke lingerie-stringetjes. Hulpje Luca is echter wel een geil, wat een verdomde geile Kerstman hulp zeg. Of Luca mogenlijk de oudste (meest ervaren) hulp van dit hele stel hulpjes van de Kerstman is weet ik uiteraard niet, vermoedelijk wel al kan ik me daarin uiteraard vreselijk in vergissen. De ongetwijfeld ervaren geile Luca heeft me toch een flink borsten als ‘n paar grote ronde Kerstballen in haar voorgevormde beugelcuppen BH strak gespannen, echt supergeil.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>