Geraldine Kemper als webcamgirl voor Spuiten en Slikken

BNN’S Geraldine gaat als webcamgirl uit de kleren voor Spuiten en Slikken. Wat Bobbi Eden en Verona van der Leur kunnen, kan ik ook dacht de presentatrice. Zien? Donderdagavond showt ze haar kunsten (en hopelijk haar billen!)

Ze kruipt een uur lang als webcamgirl live voor de camera op islive.nl. Vanuit de woonkamer chat ze met iedereen die wil. Ben jij degene die haar uit de kleren weet te praten? Aanstaande donderdag van 21.00 uur tot 22.00 uur kun je met deze BNN-babe chatten.

In Spuiten en Slikken duiken Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper en Tim Hofman wekelijks in de wereld van seks en drugs. In dit item ontdekt Geraldine de wereld van webcamsex. Hoe vindt ze het om een uur lang aangestaard te worden door mannen die haar het liefst helemaal naakt willen zien? De wereld van de webcamgirls wordt steeds populairder. De vele advertenties slaan je op de oren. In plaats van met een webcamgirl te praten besloot Geraldine het zelf te ondergaan. Geraldine: “Ik vind het super spannend. Hoe reageer je op al die mannen die naar je gluren via de computer?!”

Geraldine als webcamgirl zit in de uitzending van zondag 31 maart. Spuiten en Slikken is iedere zondag om 22:00 uur te zien bij BNN op 3.

Lees ook:Blote billen van Ellen ten Damme in Obsessie Danny Ellinger
Lees ook:Mannen willen Eva Jinek in string zien – Doutzen beste kont
Lees ook:Geraldine Kemper en Zarayda Groenhart in lingerie
Lees ook:Kylie Minogue pronkt met haar billen
Lees ook:Trek je broek op Justin Bieber; we willen geen boxers zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>