Met de billen bloot voor campagne Sanex

naakt_sanexDurf jij met de billen bloot? Goed nieuws! Sanex zoekt namelijk Nederlanders die gefotografeerd willen worden door Sander Stoepker. Naakt natuurlijk, want het huidverzorgingsmerk wil aandacht vragen voor de huid.

Middels een aantal fotoshoots fotografeert Stoepker (die ook Bono fotografeerde) mensen naakt, vaak en profile, in hun favoriete pose, zodat de foto’s er stuk voor stuk stijlvol uitzien, geheel in lijn met de campagne van Sanex. Het huidverzorgingsmerk vraagt hiermee niet alleen aandacht voor de huid als belangrijkste orgaan, maar wil Nederlanders er ook op wijzen dat zij allen, met hun eigen huid, uniek zijn en dat iedereen de producten van Sanex kan gebruiken.

Het maakt niet uit wat voor type huid je hebt, iedereen, vanaf 18 jaar, mag meedoen. De speciale fotoshoots vinden van 09:00 – 20:00 op onderstaande data in vier grote steden in Nederland plaats.

  • 9 juni Groningen
  • 16 juni Eindhoven
  • 23 juni Rotterdam
  • 7 juli Amsterdam

Jouw huid op televisie
Sanex rolt naar aanleiding van de fotoshoots een landelijke campagne uit bestaande uit onder meer een televisiespot en bilboards. Alle Nederlanders die door Sander Stoepker gefotografeerd zijn, maken, mits zij toestemming geven, kans om met hun naaktfoto’s onderdeel te zijn van deze grootschalige campagne. Zo krijgt de huid de aandacht die het verdient.

Aanmelden voor de fotoshoots kan via: www.jouwhuidverdientaandacht.nl/signup.html

Lees ook:Plakje slipje direct op je huid; ontdek de Stanga
Lees ook:Mooie foto’s van billen uit mannenblad Maxim
Lees ook:Prachtige meid met heerlijke, ronde billen
Lees ook:Blote billen van BN’ers in Viva – Robert de Hoog naaktloper
Lees ook:Putjes in billen te lijf; Slimpeptide tegen cellulitis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>