Etos maxi Luier Beste Koop van 2013 voor babybilletjes

Tijdens de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam, riep de Consumentenbond de Etos Maxi Luier uit tot Beste Koop van 2013. Uit dit onafhankelijke onderzoek blijkt dat deze luier de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Etos speelt hiermee in op de wens van moeders: 98 procent van de Nederlandse moeders vindt het absorberende vermogen van de luier het meest belangrijk en wil droge billen voor haar kindje. Daarnaast is een aantrekkelijke prijs doorslaggevend in de aankoopkeuze.

Nederlandse moeders zijn zelfverzekerd over de verzorging van hun kind. Zo geven zij zichzelf een acht of hoger voor het verschonen van de luier. Wanneer het op de keuze van een luier aankomt, vertrouwt 61 procent op eigen ervaring. Bij twijfel biedt het internet uitkomst (71%) of worden vrienden (51%) en oma’s (47%) geraadpleegd.

De Etos Maxi Luier voor baby’s van 7 tot 18 kg is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste Koop 2013. De luier heeft volgens het onderzoek de beste prijs/kwaliteit verhouding. De luiers zijn verkrijgbaar bij Etos en kosten Euro7.62 voor 40 stuks. Etos luiers zijn verkrijgbaar in de maten: new born, mini, midi, maxi, maxi plus, junior en extra large.

De top 5 opvallende plekken waar moeders regelmatig hun kind verschonen:
1. In de auto
2. Op een bankje in het openbaar
3. In een restaurant
4. In het vliegtuig
5. In een winkel

Etos heeft 900 Nederlandse moeders gevraagd naar hun ervaringen op het gebied van moederschap en het gebruik van luiers. Het onderzoek op het gebied van moederschap is uitgevoerd door Panelwizard. Het onderzoeksbureau Blauw heeft de houding van de vrouw ten opzichte van het gebruik van luiers onderzocht. De resultaten geven een representatieve afspiegeling van de mening van de Nederlandse bevolking.

Lees ook:Billen in een gekleurde boxershort: dan heb je vaker seks
Lees ook:Mannen sturen hun vrouw naar plastisch chirurg
Lees ook:Heren let op; vrouwen dragen massaal corrigerende broekjes
Lees ook:Eén op de drie vrouwen draagt een string
Lees ook:Verbrande billen door verkeerde reiniging toiletbril

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>