Voor iedereen stoere Pull-in onderbroek

Pull-in staat bekend om zijn iconische print. Ook aankomend voorjaar-zomer seizoen bestaat de collectie van Pull-in weer uit een aantal vrolijke, grappige en originele prints. En ze hebben een aantal must haves voor de liefhebbers van Star Wars.

Star Wars
Dit seizoen komt Pull-in met een exclusieve Star Wars collectie. De Star Wars collectie bestaat uit een aantal boxershort voor mannen en jongens. Leuk voor vader en kind!

Vrouwen
In de vrouwencollectie zien we een hoop lekkernijen voorbij komen. Zo zien we aardbeien en lollipop prints. Maar ook de populaire ‘feather’ print komt voor in de Pull-in collectie. Voor de vrouwen die liever kiezen voor een rustig setje ondergoed, zijn er basics in diverse kleuren.

Mannen
Weg met die saaie boxershorts. Ook voor mannen geldt dit seizoen weer veel kleur en print. Kies voor een mascaron, aardbei of vrouwelijke hak print . Meer zin in een stoer model? Kies dan voor de gitaren of skulls print.

Kids
De allerkleinste onder ons kunnen net als papa –en mama stralen in zo’n leuke pull-in onderbroek. Voor de jongetjes zijn er stoere prints zoals skulls en striptekeningen. Voor de meisjes net als mama zien we lollipops, aardbeien en veertjes.

Lees ook:Ontdek de ART-collectie boxershorts van Muchachomalo
Lees ook:Spannende slipjes voor Valentijnsdag bij Hunkemöller
Lees ook:Billen in een gekleurde boxershort: dan heb je vaker seks
Lees ook:Exit string – onderbroek randen mogen weer
Lees ook:Lekker cadeautje voor je vrouw met kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>