WK in Lingerie; in rust WK-wedstrijden bij Veronica

In de rust van alle WK-wedstrijden kun je bij Veronica genieten van het WK in Lingerie. Acht landenteams, elk bestaand uit vier dames, gaan onder toeziend oog van voetbal- en vrouwendeskundige Andy van der Meijde penalty’s schieten.

De presentatie van de competitie met een knipoog ligt in handen van Simon Zijlemans, bekend van het gameprogramma InsideGamer. Met de toevoeging van de twee heren belooft WK in Lingerie niet alleen een oogstrelend schouwspel te worden, maar ook heel erg grappig. Als het aan de Andy van der Meijde ligt gaat iedereen zappen naar Veronica, tijdens de rust van het WK.

De rust van een spannende voetbalwedstrijd is altijd een goed moment voor een plaspauze of het pakken van een nieuw koud biertje, maar een veel leukere bezigheid is zappen naar Veronica voor het WK in Lingerie.

www.veronicatv.nl/wkinlingerie

Lees ook:Victoria Koblenko kiest voor spannende, sexy lingerie
Lees ook:Au! Blote billen bij The Pain Game
Lees ook:Nicolette Kluijver ook naakt in #adamzoekteva
Lees ook:Corrigerende ondergoed voor Dirk Taat: hij heeft hangbillen
Lees ook:Knijpt Peter Sagan vaker in billen… Foto van E3 Harelbeke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>